Για τον δημιουργό

Ως δημιουργός έχετε την δυνατότητα να ορίσετε εσείς με ποιόν τρόπο θα χρησιμοποιούνται τα κείμενά σας. Αυτό μπορεί να γίνει με την προσθήκη εικονιδίων που δηλώνουν στους επισκέπτες σας πως διαθέτετε το υλικό σας.

Στο ask2use σας παρέχουμε την δυνατότητα να ορίσετε εσείς τα δικαιώματά σας και να τα κοινοποιήσετε στους επισκέπτες σας, με την μορφή εικονιδίων. Η διαδικασία γίνεται ανώνυμα, εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να διαλέξετε όλα τα εικονίδια: μπορείτε να επιλέξετε μόνο αυτά που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις σας (π.χ. να επιλέξετε μόνο να σας ρωτούν κάθε φορά που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το άρθρο σας).

Το ask2use δεν είναι κώδικας που θα προστατέψει με κάποιον τρόπο τα κείμενά σας. Αν κάποιος θέλει να αγνοήσει τις προθέσεις σας, θα το κάνει. Το ask2use απευθύνεται αποκλειστικά σε δημιουργούς και ενδιαφερόμενους με εκατέρωθεν καλή διάθεση συνύπαρξης.

Η δική σας υποχρέωση είναι να τοποθετήσετε τα εικονίδια αυτά σε εμφανές σημείο στην σελίδα σας, ώστε όποιος ενδιαφερόμενος μπαίνει στον δικτυακό σας τόπο, να αντιλαμβάνεται άμεσα τις προθέσεις σας.

Ως καλή χρήση λογίζεται δε και η σταθερότητα των αιτημάτων σας - αν και δεν είστε υποχρεωμένος να το τηρήσετε αυτό. Θα βοηθούσε πάντως πολύ τον κάθε ενδιαφερόμενο αν επιλέγατε με σύνεση τις απαιτήσεις χρήσης του συνόλου των κειμένων σας, και όχι διαφορετικές απαιτήσεις για κάθε άρθρο, ή να τις αλλάζετε διαρκώς.