Ειδήσεις

20/2/2014
Μεταφορά σέρβερ
Μετά από μία θαυμάσια και απροβλημάτιστη εμπειρία με την CretaForce, το οικονομικό κόστος μας ανάγκασε να ζητήσουμε την βοήθεια του κόσμου για να συνεχίσουμε.

Εδώ έρχεται η προσφορά του The PressProject που διέθεσε δωρεάν χώρο και traffic για τα εικονίδιά μας (γιατί είστε ΠΟΛΛΟΙ εκεί έξω που κάνετε χρήση του κώδικα του ask2use :) )

Αφού ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά την CretaForce για την ως τώρα συνεργασία, σας ενημερώνουμε ότι το προηγούμενο αίτημα για δωρεά πλέον πάει στην ομάδα του The PressProject που ζητά και αυτή την χορηγία σας για να συνεχίσει να υπάρχει.

Αν σας ικανοποιεί η δουλειά του, στηρίζοντάς το, στηρίζετε και εμάς! :)

Ευχαριστούμε πολύ
17/12/2011
Αίτημα βοήθειας!
Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα και στην προσπάθειά μας. Είναι ένας δικτυακός τόπος με απαιτήσεις (λόγω της μεγάλης συμμετοχής από bloggers οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και χρειάστηκαν ξεχωριστό host στην CretaForce) που μέχρι τώρα είχε καλυφθεί από τις δικές μας οικονομίες, αλλά πλέον το ..χόμπι μας έγινε δύσκολο να συμβαδήσει με τα προσωπικά μας έξοδα. Για τον λόγο αυτό, κάνουμε χρήση της δωρεάς για πρώτη φορά από την έναρξη της υπηρεσίας, ελπίζοντας ότι, το μικρό σχετικά κόστος της λειτουργίας να μοιραστεί σε κάποιους, αντί να το επωμιστούν αποκλειστικά οι δημιουργοί :)

Για τον λόγο αυτό, στην πρώτη σελίδα, επάνω δεξιά, άνοιξε ένα κουμπί Paypal (σύντομα θα ...αναναθμιστούμε σε άλλες εταιρίες μεταφοράς χρημάτων :) ) για όσους πιστεύουν ότι αξίζουμε να συνεχίσουμε να σας κάνουμε παρέα.

Έχετε διαβάσει πολλές φορές σε αντίστοιχες δωρεές πως "ακόμα και πέντε ευρώ βοηθάνε" - είναι και σ' αυτήν την περίπτωση αληθές. Αν μπορείτε, βοηθήστε λοιπόν το ask2use να συνεχίσει να υφίσταται!

Σας ευχαριστούμε πολύ :)
2/12/2009
Καινούργιο εικονίδιο!
Ο Bάσος μας επισήμανε την έλλειψη εικονιδίου για την απλή ενημέρωση μετά την αντιγραφή του κειμένου από τον ενδιαφερόμενο. Δημιουργήσαμε το νέο εικονίδιο, που μπορείτε να το ενσωματώσετε εδώ. Ευχαριστούμε πολύ τον Τάσσο για την ιδέα!
21/10/2009
Ανανέωση
Το ask2use απέκτησε Feedback με το οποίο μπορείτε να μας στέλνετε ιδέες, προτάσεις, προβλήματα και ερωτήσεις. Απλώς, κάντε κλικ στο πλαϊ της σελίδας, στο εικονίδιο Feedback και συμπληρώστε τα πεδία. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://getsatisfaction.com/ask2use, όπου μπορείτε και να βαθμολογήσετε ιδέες άλλων και να προτείνετε λύσεις.
15/10/2009
Πρωτοβουλία
To ask2use στηρίζει την πρωτοβουλία "ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ" με αυτό το εικονίδιο: . Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.msf.gr/malnutrition/. Το εικονίδιο κατέβηκε με την λήξη της καμπάνιας.
19/10/2007
Καινούργιο εικονίδιο!
Ο δικτυακός τόπος "seagullstefanos.blogspot.com" μας πρότεινε την κατασκευή ενός καινούργιου εικονιδίου με το οποίο ο δημιουργός θα ενημερώνει τις προθέσεις του να αντιγράφεται το σύνολο (και όχι μόνο μέρος) του κειμένου, ώστε να μην αλλιώνεται το νόημά του.
Βρήκαμε την ιδέα εξαιρετική, και δημιουργήσαμε άμεσα το νέο εικονίδιο. Μπορείτε να το ενσωματώσετε εδώ. Ευχαριστούμε πολύ τον SeaGulL για την ιδέα!
14/9/2007
Νέο εικονίδιο: Email επικοινωνίας
Σχεδιάσαμε μία νέα λειτουργία, που σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε ένα νέο εικονίδιο με σύνδεση στο email σας, ωστε αυτοί που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί σας για ένα άρθρο, να το κάνουν όσο πιο εύκολα δυνατόν. Ο λόγος που προσθέσαμε αυτό το εικονίδιο είναι οτι οι ενδιαφερόμενοι συχνά δεν μπορούν να βρουν το email του δημιουργού, ή χρησιμοποιούν αυτόν τον ισχυρισμό για να μην επικοινωνήσουν μαζί του και να ζητήσουν την άδειά του. Σημειώνουμε εδώ οτι το ask2use ΔΕΝ συλλέγει emails απο αυτήν την διαδικασία εισαγωγής στην φόρμα, και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα: στην λιστα του ask2use βρίσκονται μόνο όσοι μας ενημέρωσαν για την χρήση -τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό- και δεν πρόκειται να (ούτε χρειάζεται να) επικοινωνήσουμε μαζί τους χωρίς την θέλησή τους. Παρόλα αυτά, όπως και τα υπόλοιπα εικονίδια, δεν είναι απαιτητή η συμπλήρωσή του. Μπορείτε να τo ενσωματώσετε άμεσα.
31/8/2007
Πρωτοβουλία
Το ask2use.com συμμετέχει στην προσπάθεια του iHelp.gr να συγκεντρωθούν χρήματα, για να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων που καταστράφηκαν απο τις πρόσφατες πυρκαγιές του Αυγούστου. Περισσότερα για την προσπάθεια του iHelp, μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.ihelp.gr/. Το γραφικό είναι αυτό: (Το μήνυμα, για να μην είναι ενοχλητικό, εμφανίζεται είκοσι φορές, και μετά σταματάει. Αν δεν μπορείτε να το δείτε, πατήστε F5 ). Η καμπάνια σταμάτησε να εμφανίζεται στις 14/9/2007.
15/7/2007
Συμμετοχή
Το ask2use.com έχει έφτασε τους 750 χρήστες-blogger που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσουν για τα δικαιώματα χρήσης του περιεχομένου τους. Είναι αναπάντεχα ελπιδοφόρο το νούμερο, και ελπίζουμε να ανταπροκριθούμε στην ευθύνη που μας δίνετε με την εμπιστοσύνη σας.
31/5/2007
Πρωτοβουλία
Το ask2use.com συμμετέχει στην μαζική κινητοποίηση των bloggers εις μνήμην της Αμαλίας Καλυβίνου, που έχασε άδικα την ζωή της, πολεμώντας εκτός απο τον καρκίνο και το σύστημα της ιατρικής εκμετάλλευσης. Σε κάθε blog που φιλοξενούνται ask2use εικονίδια θα εμφανιστεί, μόνο την 1η Ιουνίου, ένα μικρό κείμενο προς τιμήν της. Περισσότερα για την Αμαλία Καλυβίνου και την προσπάθειά της, μπορείτε να διαβάσετε στο in.gr, στην Ελευθεροτυπία, και στο blog της: http://fakellaki.blogspot.com. Το γραφικό είναι αυτό: (Το μήνυμα, για να μην είναι ενοχλητικό, εμφανίζεται τριάντα φορές, και μετά σταματάει. Αν δεν μπορείτε να το δείτε, πατήστε F5 ).
23/4/2007
Δημοσίευση
Η εφημερίδα "το Άρθρο" δημοσίευσε την αρχική εξαγγελία της δημιουργίας του ask2use.com (Μπορείτε να την διαβάσετε και εσείς στον δικτυακό τόπο arkoudos.com/blog). Ο υπεύθυνος σύνταξης του ενθέτου που υπογράφει ως "Κόκκινος Γάτος" μας ενημέρωσε για την πρόθεση της εφημερίδας να σεβαστεί τις επιθυμίες των δημιουργών. Για λογαριασμό όλων μας που βασιζόμαστε στην καλή διάθεση μεταξύ δημιουργών και ενδιαφερομένων, ευχαριστούμε πολύ.
22/3/2007
Υποστηρικτές
Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που ενημερώνουν για την χρήση του ask2use, που αναγκαστήκαμε να τους ...αφιερώσουμε μία σελίδα :). Δείτε τους εδώ. Επι την ευκαιρία, να ζητήσουμε συγγνώμη για την ...ταχύτητα ανταπόκρισης των email σας: Όσα έχουν ερωτήσεις ή απορίες τα απαντάμε άμεσα, όσα είναι απλώς ευχαριστήρια, τα απαντάμε το συντομότερο δυνατό...
12/3/2007
Καινούργια εικονίδια
Ο δικτυακός τόπος "polsemannen" σχεδίασε ειδικό αίτημα, σύμφωνα με το οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει το κείμενο του blog αρκεί να κάνει μία δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση. Θεωρήσαμε την ιδέα εξαιρετική, και σχεδιάσαμε 2 νέα εικονίδια: ένα για την απαραίτητη δωρεά σε περίπτωση κεδοσκοπικής χρήστης, και ένα για την αίτηση δωρεάς αντί πληρωμής του δημιουργού. Τα νέα εικονίδια, επειδή αφορούν ένα ειδικό, ξεχωριστό αίτημα, σχεδιάστηκαν σε μπλε χρώμα, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί για κάποιο άλλο αίτημα.Μπορείτε να τα ενσωματώσετε άμεσα. Ευχαριστούμε τον polsemannen για την ιδέα!
12/3/2007
Καλύτερο λογότυπο
Μετά απο αίτημα χρηστών, "ελαφρύναμε" εικαστικά το λογότυπο αφαιρώντας το λευκό χρώμα. Η αλλαγή θα γίνει φανερή κυρίως στους δυκτιακούς τόπους με μαύρο φόντο.
8/3/2007
Άλλη μία προσπάθεια διαμαρτυρίας
Δείτε άλλη μία προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν οι blogger για την συνεχόμενη αδιαφορία στο αίτημα για δίκαιη αντιμετώπιση τους απο τα μέσα, και τις συνεχιζόμενες "κλοπές". Αρκεί ένα banner για να δηλώσετε την διαμαρτυρία σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
8/3/2007
Δύο κρούσματα λογοκλοπής
Δύο blogger διαμαρτύρονται για αντιγραφή κειμένων, χωρίς αναφορά πηγής, απο την ίδια εφημερίδα. FYI: Vrypan & Diablog. Ενημερωθήκαμε απο το site λ:ηρ.
5/3/2007
Ανανεωμένο Creative Commons
Το Creative Common, παγκόσμια αναγνωρισμένος τρόπος να ενημερώσετε τον κόσμο για τις προθέσεις χρήσης του υλικού σας, ανανεώθηκε και έγινε πιο λειτουργικός. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο oneiros.gr και στα pestaola.gr, blogopoly.gr. Το επίσημο site εδώ.